maandag 23 maart 2009

Stelling 6

"Oude media dreigt ten onder te gaan door de brutale houding van de nieuwe media".

(Zie: opdracht 8)

6 opmerkingen:

  1. Ja, ik ben het met Charlotte eens. + dat de nieuwe media gewoon sneller en 'leuker' is, dat spreekt de jongere generaties veel meer aan. De 'oude' media verdwijnt niet zomaar, zoiets gebeurd super langzaam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mij betreft kunnen oude en nieuwe media prima naast elkaar bestaan, al zal de oude langzamerhand wel steeds meer verdwijnen. Dat komt niet door de houding van nieuwe media, maar gewoon vanwege het feit dat oude media nou eenmaal 'verouderd' zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nieuwe media wordt steeds populairder en maken mensen meer gebruik van en denk ook dat op den duur oude media langzaam zal verdwijnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat de oude media inderdaad ten onder zal gaan vanwege de nieuwe media. Het zal niet 123 verdwijnen, maar wel langzaam.

    Mensen zijn steeds opzoek naar nieuwe dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat de 'oude' media zal verdwijnen, maar niet door de brutale houding van de 'nieuwe' media, maar omdat de nieuwe meer aanspreek en meer mogelijkheden biedt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Natuurlijke selectie, niks aan te doen. Misschien ligt het probleem niet eens bij de oude media maar misschien wel bij de nieuwe mens.

    BeantwoordenVerwijderen